5 Simple Statements About su kaçak tespiti Explained

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Kırmadan, dökmeden zahmetsizce su kaçağını tespit edebilen en iyi termal su kaçağı tespit cihazlarını öneri listemizde sıraladık. Su sızıntılarının verdiği zarardan bu cihazlarla kurtulabilirsiniz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm su kaçak tespiti ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların başında; fiyatının ne kadar olduğudur. Fakat bu konuda net bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Evinize geldiğimiz su kaçak tespiti ilk olarak sıcak su ve soğuk su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz su kaçak tespiti ile buluyoruz.

Bizi aradığınızda uzman ekibimiz adresinize su kaçak tespit cihazı ile birlikte gelir, tüm tesisatınızı kontrol eder ve sorunun kaynağını bulur.

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça su kaçağı tespit konarak onarımı yapılır.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Ancak o su kaçağı tespiti cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çAlright uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page